6:16 § Kokouskutsussa keskusteluasiana mainitun asian päättäminen yhtiökokouksessa

Yhtiökokouksen toimivalta, oikeus saada asia yhtiökokoukseen, päätettävät asiat, osakkaan äänimäärä, esteellisyys, kokouspaikka, kokouskutsu ja kokousasiakirjat, puheenjohtaja ja pöytäkirja, osakkaan kyselyoikeus, päätös kunnossapidosta, muutostyöstä, yhtiöjärjestyksen muuttamisesta ja yhtiön rakennejärjestelyistä, yhtiöjärjestyksen kohtuullistaminen
Tuntematon
Viestit: 119
Liittynyt: 10 Marras 2011, 21:19

6:16 § Kokouskutsussa keskusteluasiana mainitun asian päättäminen yhtiökokouksessa

ViestiKirjoittaja Tuntematon » 17 Elo 2012, 15:18

Yhtiökokouksen asialistalla oli viimeisenä kohtana: keskustellaan muista taloyhtiön asioista - parvekekorjaukset, autokatokset. Yhtiökokouksen jälkeen tuli ilmoitus, että kokous oli päättänyt teettää autokatosremontit ja kaikille osakkaille tuli m2 perusteinen maksuosuus, vaikka autokatokset ovat vain 5 / 12 osakkaalla? 
-voiko tehdä päätöksen asiasta, joka oli esityslistassa vain maininta keskusteluaiheeksi? Kuuluko kaikkien osakkaiden osallistua katoksien korjauskustannuksiin, vaikka katoksia ei ole kaikilla?

Jyrki OM
Ylläpitäjä
Viestit: 150
Liittynyt: 11 Marras 2011, 00:49

Re: 6:16 § Kokouskutsussa keskusteluasiana mainitun asian päättäminen yhtiökokouksessa

ViestiKirjoittaja Jyrki OM » 17 Elo 2012, 15:27

Yhtiökokouskutsun sisällön ja päätettävien asioiden osalta vastaus on toisen tämän pykälän alla olevan kysymyksen alla. (6:16 § Yhtiökokouskutsun sisältö ja yhtiökokouksen oikeus päättää asiasta (AOYL 6:16 § ja 6:19 §))

Kunnossapitokulujen jaon ja yhdenvertaisuusperiaatteen osalta vastaus on 1 luvun 10 §:n alla.
(1:10 § Yhdenvertaisuusperiaate ja taloyhtiön autokatosten kunnossapitokulujen jako (katos vain osassa osakehuoneistoista))


Palaa sivulle “6 luku Yhtiökokous”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija