Hieno sivusto

Voit antaa palautetta tästä palvelusta. Palautetta voi lähettää myös sähköpostiosoitteella asunto-osakeyhtio.om (at) om.fi. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, jätäthän yhteystietosi.

Tällä hetkellä ei valitettavasti voida ottaa vastaan uusia kysymyksiä.
asukas2
Viestit: 11
Liittynyt: 05 Marras 2012, 11:05

Hieno sivusto

ViestiKirjoittaja asukas2 » 04 Huhti 2013, 16:00

Ainakin tämä kirjoittaja on hyvin tyytyväinen sivustoon. Kysymykset tuntuvat olevan meltko hyvin kohdennettuja ja vastaukset helppoja ymmärtää.
Jos jotain voisi ehdottaa parannukseksi, voisi kysymyksen laatijalle selvemmin kertoa kysymyksen sisällön muodota. Joskus voi olla vaikea muotoilla asia niin, että kysymys olisi lakitekninen, jonka olettaisin olevan OM:n intresissä.
Jos mahdollista, pitäisi meidän sivuston hyödyntäjien osata vaatia OM:lle tällaisen sivuston ylläpitoon enemmän resursseja, jotta vastauksien laatijoita olisi sen verran, ettei ns. "kiireellistenkään" kysymysten vastausten odottelu kestäisi kovin pitkää.
Toivon väsymättömyyttä ja kärsivällisyyttä vastaajille :)

asukass2

Mutkattomasti
Viestit: 2
Liittynyt: 01 Tammi 2013, 19:00

Re: Hieno sivusto

ViestiKirjoittaja Mutkattomasti » 23 Huhti 2013, 12:47

Sivuston perusidea on erittäin hyödyllinen, mutta sitä se ole käytännössä, koska vastauksia ei saa edes puolen vuoden sisällä. Kun sivuston on käsittääkseni tarkoitus palvella paitsi kysyjää myös suurta yleisöä, pitäisi vastaus saada ainakin kuukauden sisällä, mieluiten viikossa.

asukas2
Viestit: 11
Liittynyt: 05 Marras 2012, 11:05

Re: Hieno sivusto

ViestiKirjoittaja asukas2 » 03 Touko 2013, 11:42

Totta, ja jos kysymysten lukemiseen on ollut aikaa, voisi olettaa, että silloin, kun vastausta ei sivuston periaatteen mukaisesti ole aihetta antaa, olisi mukavaa, jos se ilmoitettaisiin.
Ymmärrettävää on, että resurssit ovat rajallisia, mutta jos maailmalle riittää satoja miljoonia, jopa miljardeja, osoittaisin mielelläni osan niistä tämän tyyppisten sivustojen resurssoimiseen


Palaa sivulle “Palaute ja tuki”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija