As Oy lain 6 luvun 35§ kohta 4 soveltaminen

Tällä hetkellä ei valitettavasti voida ottaa vastaan uusia kysymyksiä.
josei43
Viestit: 9
Liittynyt: 17 Kesä 2013, 18:18

As Oy lain 6 luvun 35§ kohta 4 soveltaminen

ViestiKirjoittaja josei43 » 26 Elo 2014, 18:41

Taloyhtiöömme asennettiin laajakaista yhteys. n ½ osakkeenomistajista käyttää tietokonetta. Hallituksen esitys yhtiökokoukselle oli, että kaikkiin huoneistoihin rakennetaan valmiiksi laajakaistayhtys ja että kaikki maksaisivat huoneistokohtaisesti yhteydestä, käyttäisi laajakaistaa tai ei käyttäisi, kun ei ole tietokonetta. Yhtiökokouksessa ehdotukseen lausuttiin muutamia voimakkaita EI-ääniä, mutta siitä huolimatta asiaa enempää käsittelemättä isännöitsijän johdatuksella siirryttiin työjärjestyksessä eteenpäin. Asiasta ei äänestetty, jotta olisi todettu saiko esitys enemmistön kannatuksen saati määräenemmistön kannatuksen. Huolimatta asiassa esitetyistä EI äänistä yhtiökokouspöytäkirjaan merkittiin, että uusittu yhtiöjärjestys hyväksyttiin yksimielisesti.
Nyt uusittu yhtiöjärjestys on viranomaisten toimesta hyväksytty.
Seurauksena kaikki osakkeenomistajat maksavat vastikemaksuina 5 €/kk/ huoneisto - myös ne joilla ei ole tietokonetta, vaikka näiltä ei ole saatu suostumusta maksaa vastikemaksuja. Huom: Laki 23 luku 2 § kohta 2.
Toisaalta hämmentää se, että vastikemaksu on huoneistokohtainen, kun perushoitovastike on osakekohtainen. Osakkeet ovat jyvitettyt huoneiston sijainnin mukaan.
Kysymys: Kuka vastaa tapahtuneista virheistä ja miten asiassa saadaan korjaus, - vaihtamalla hallitus ?

Olen kysynyt aikaisemminkin asiaa liittyvää - kun asiaa käsiteltiin hallituksessa ennen yhtiökokousta - mutta en saanut vastausta.

yst. terv: josei43

Palaa sivulle “Kysymykset”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa