As Oy ei hoida lumitöitä tuomioistuimen vahvistaman sovinnon mukaisesti

Tällä hetkellä ei valitettavasti voida ottaa vastaan uusia kysymyksiä.
sierica64
Viestit: 2
Liittynyt: 13 Joulu 2012, 13:14

As Oy ei hoida lumitöitä tuomioistuimen vahvistaman sovinnon mukaisesti

ViestiKirjoittaja sierica64 » 13 Joulu 2012, 13:25

Paritalossa on jo kolmatta vuotta jatkunut riita siitä, ettei as oy huolehdi lumitöiden tekemisestä as oy:n hallinnassa olevalla piha-alueella, vaikka asiasta on tehty jopa tuomioistuimessa vahvistettu sovinto.

Asun perimmäisessä talossa, ja en pääse autotallini/autokatokseeni, sillä lumitöitä ei ole tehty huoneistoni edustalta. Toinen osakas asettaa ehdoksi, että minun pitäisi hankkia lumitöiden teettämisestä useita tarjouksia, joista hallitus voisi valita sopivimman. Tämä työ - kuten lumityöt - naapuri edellyttää, että minun tulisi hoitaa talkootyönä. Ja senhän me jo tiedämmekin, että talkootöihin ei voi ketään osakasta pakottaa. Samainen naapuri poistuu myös toistuvasti paikalta mökille/lomalle tms., joten lumityöt ovat myös heidän huoneistonsa osalta tekemättä jopa viikon ajan.

Tilanne on edennyt nyt jo siihen, että naapuri kasaa alapihalle johtavien portaiden alkuun lumiröykkiön (estää pääsyn pihaan jopa jalan), varastaa pihasta liukkaudesta varoittavat puomit, ja repii postilaatikoilta pois A4 kokoisen ilmoituksen, jossa varoitetaan katolta putoavasta lumesta (kuva ilmoituksessa on otettu huoneistoni edestä viime vuonna, kun lumet tulivat isoina jäälohkareina alas).

Kaikki as oy:n pykälät on tavattu naapurille useaan otteeseen, mutta mikään ei auta. Mihin pykälään vedoten voin viedä asian a) poliisin ja b) tuomioistuimen ratkaistavaksi?

Palaa sivulle “Kysymykset”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa